Тепло для всех, дизайн для каждого!

Найкращий обігрівач для квартири з централізованим опаленням

У минулому сторіччі ніяких проблем з вибором радіатора для квартири не виникало. І це не тому, що їх асортимент був більшим ніж зараз. Скоріше, навпаки. Сьогодні обрати найкращу модель для своєї оселі досить важко, адже вибір радіаторів справді вражає. Отже, які радіатори опалення кращі для квартири та ідеально підійдуть саме Вам? Розберемося разом!

Рейтинг радіаторів для квартири

Важко точно визначити один або два радіатор які найкраще підходять опалення, тому як в першу чергу виникає питання, якого розміру потрібен радіатор? Низький, високий, стандартний? Якщо обирати низький то це один сегмент виробників, якщо вертикальний то це інший сегмент.

Тому в цій статті ми визначимо:

Найкращі радіатори по розмірах

Найкращий низький радіатор висотою до 200 мм.

 

Найкращий стандартний радіатор висотою 500 мм.

 

Найкращий вертикальний радіатор висотою 1800 мм.

Найкращі радіатори по типу радіатора

 

Найкращий класичний радіатор

 

Найкращий дизайнерський радіатор

 

Найкращий внутрішньопідлоговий конвектор

 

Найкращі радіатори по матеріалу виготовлення

 

Найкращий алюмінієвий радіатор

1 місце: Fondital Aleternum – горизонтальна модель з гідравлічним бічним підключенням, призначена для монтажу на стіну. Робочий тиск радіатора складає 16 бар, тепловіддача – 190 Вт. Особливість моделі полягає у наявності інноваційного покриття Aleternum, яке захищає алюміній від корозії. Завдяки покращеній конструкції ребер радіатор гарантує дуже високий рівень тепловіддачі. Тривалий термін експлуатації забезпечений литою конструкцією.

2 місце: Global Vox - текст.....

Найкращий біметалевий радіатор

 

Найкращий сталевий радіатор

 

 

 

  • Найкращий алюмінієвий радіатор для централізованого опалення: Fondital Aleternum  

Fondital Aleternum – горизонтальна модель з гідравлічним бічним підключенням, призначена для монтажу на стіну. Робочий тиск радіатора складає 16 бар, тепловіддача – 190 Вт. Особливість моделі полягає у наявності інноваційного покриття Aleternum, яке захищає алюміній від корозії. Завдяки покращеній конструкції ребер радіатор гарантує дуже високий рівень тепловіддачі. Тривалий термін експлуатації забезпечений литою конструкцією.

  • Найкращий біметалевий радіатор для централізованого опалення: Global Style Plus  

Global Style Plus – секційний радіатор з гідравлічним бічним підключенням. Модель має високий рівень тепловіддачі, яка складає 185 Вт. Внутрішній шар радіатора виготовлений зі сталі. Це гарантує йому надзвичайно високу стійкість до корозії. Зовнішня частина конструкції – алюмінієва. Завдяки цьому гарантована висока ефективність передачі тепла від опалювального пристрою в атмосферу приміщення. На особливу увагу заслуговує двоступенева технологія фарбування радіатора.

  • Найкращий вбудований конвектор для централізованого опалення: Verano TURBO 

Verano TURBO – конвектор, призначений для монтажу у підлогу. Завдяки особливій конструкції опалювальний пристрій залишається майже непомітним і при цьому він гарантує високу ефективність обігріву. Додаткова перевага – наявність примусової конвекції. Матеріалом для виготовлення моделі служить сталь. Робочий тиск складає 10 бар, тепловіддача – від 1214 Вт. Модель є одним з найкращих варіантів для опалення приміщень з великою площею скління.

  • Найкращий сталевий радіатор для централізованого опалення: Kermi FTV Profil

Kermi FTV Profil – гідравлічний настінний радіатор з бічним підключенням. Модель з робочим тиском 10 бар та тепловіддачею 239 Вт виконана у класичному силі, тому ідеально доповнює будь-які інтер’єри. Серед переваг моделі слід зазначити високий рівень енергозбереження завдяки використанню інноваційної технології розподілу теплоносія. Радіатори мають двошарове покриття з високими показниками захисту від зовнішніх впливів та екологічністю.

  • Найкращий чавунний радіатор для централізованого опалення: Radimax Windsor  

Radimax Windsor – класика, не підвладна часу! Радіатор належить до категорії гідравлічний пристроїв, призначених для бічного підключення, має робочий тиск 8 бар та тепловіддачу – 140 Вт. Модель чудово акумулює тепло та зберігає його протягом тривалого часу. До інших переваг належить здатність чудово протистояти корозії та забезпечувати якісний обігрів приміщень навіть за умов низької якості теплоносія.

Ви можете самостійно обрати оптимальні радіатори для своєї оселі або звернутись до професійних консультантів магазину опалення «Студія Тепла». Вони нададуть вичерпну інформацію про кожну з моделей, що Вам сподобалась!

Комментарии

Сообщения не найдены

Написать отзыв