Тепло для всіх, дизайн для кожного!

Терморегулятор Schlosser Brillant Plus, Хром, 600600009

Наведіть на картинку для збільшення
1 759 Грн.
+

Головки Schlosser Brillant Plus совместимы с термостатическими клапанами Heimeier, Honeywell, Caleffi, Oventrop, Luxor SPA, RBM, Ottinetti, Rossweiner, Sunerza, Herz, Comap, Danfoss, Delonghi, Sant Gobain, Viessmann, Instal Projekt, Terma Technologia, Schlosser.
Термостатические головки Schlosser Brillant Plus имеют резьбовое соединение:
Тип SH – M30x1.5.

Отримати консультацію
Варианты оплаты
Доставка
Наші переваги
  • Усе про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки

Опис товару Терморегулятор Schlosser Brillant Plus, Хром, 600600009

Schlosser Термостатична головка Brillant Plus Хром, 600600009.

Польський бренд Schlosser, що виробляє запірну арматуру відрізняється високою якістю та вишуканим зовнішнім виглядом. Саме тому багато клієнтів, при виборі комплектуючих для підключення радіаторів і сушки для рушників, зупиняють свій вибір саме на цьому бренді. Він підходить як для звичайних опалювальних приладів із більш бюджетними моделями, так і для дизайнерських радіаторів. Багатий вибір форм та можливість фарбування у будь-який колір палітри RAL дозволяє підібрати ідеальне поєднання радіатора та комплектуючих для підключення та регулювання.

Термостатичні головки призначені для автоматичного регулювання температури опалювального приміщення шляхом регулювання кількості теплоносія, що потрапляє до опалювального приладу. Використання термоголовок Schlosser дозволяє суттєво економити на опаленні.

Серія термостатичних головок Schlosser Brillant Plus відрізняються оригінальним зовнішнім виглядом. Плавні лінії перетинаються із суворішими. Шкала відображається у спеціальному поглибленні корпусу. Крім зовнішнього вигляду, перевагою термостатичних головок Schlosser Brillant Plus є сумісність із клапанами різних виробників, що дозволяє підібрати ідеальний варіант для кожного клієнта. Brillant Plus є ідеальним рішенням для підключення як класичних, так і дизайнерських радіаторів опалення.

Головки Schlosser Brillant Plus сумісні з термостатичними клапанами Heimeier, Honeywell, Caleffi, Oventrop, Luxor SPA, RBM, Ottinetti, Rossweiner, Sunerza, Herz, Comap , Danfoss, Delonghi, Sant Gobain, Viessmann, Instal Projekt, Terma Technology, Schlosser.

Термостатичні голівки Schlosser Brillant Plus маютьрізьбове з'єднання:

Тип SH – M30x1.5.

Стандартна колірна гама термоголовок Brillant Plus: Білий-хром, Білий, Хром.

Характеристики товара

Торгова марка:
Schlosser
Країна виробник:
Польща
Тип товару:
Термоголовка
Серія:
Brilliant
Колір:
Білий
Різьбове з'єднання:
M30x1.5
Гарантія:
2
Допомога:
  • На виставці
Знайти схожі
Відгуки

Відгуків не знайдено

Переглянути цей товар

Поділитися своїми думками з іншими клієнтами

Написати відгук
Возможно вас заинтересуют