Тепло для всіх, дизайн для кожного!

Сталеві радіатори опалення. Профільні VS Плоскі VS Лінійні

18/10/2018
Admin Admin
Сталеві радіатори опалення. Профільні VS Плоскі VS Лінійні

Сталеві радіатори опалення. Профільні VS Плоскі VS Лінійні.

Сьогоднішню статтю ми хочемо присвятити темі сталевих радіаторів. Вони вже не один рік займають впевнені позиції на ринку опалення. Їхня надійність, якість обігріву та різноманітність розмірів є безперечними перевагами.

Крім усього іншого існує можливість встановлення сталевого радіатора з покращеним дизайном, про яку знають поки що не всі споживачі:

  1. Класичні (профільні)
  2. Плоскі
  3. Лінійні

У чому суть кожного виду, яка між цими приладами різниця, і які плюси та мінуси кожної ми і розглянемо нижче.

Класичні профільні радіатори опалення

Як правило, класичні профільні радіатори користуються найбільшою популярністю. Вони звичні для споживача, мають найбільш прийнятний бюджет, і, як правило, є в наявності на складах, що дозволяє придбати потрібний прилад «тут і зараз».

У різних виробників профільні радіатори будуть мати різну назву. Так, наприклад, у найбільш відомих торгових марок вони називаються Profil або Klasik (Kermi Profil, Korado Radik Klasik, Purmo Compact, Vogel Noot Profil) .

Зовнішні відмінності цих радіаторів у різних торгових марок практично відсутні. Пропонуємо ознайомитись з фотогалереєю радіаторів відомих торгових марок.

Фотогалерея: Профільні класичні радіатори

Радіатори опалення з плоскою передньою панеллю

Сталеві радіатори з плоскою передньою панеллю поділяються на радіатори з повністю гладкою панеллю і на радіатори з гладкою панеллю, яка має неглибокі легкі горизонтальні (або вертикальні для радіаторів) висотою понад 1500 мм) бороздки-лінії (лінійні).

Батареї з плоскими панелями відносяться до дизайнерських серій і коштуватимуть дорожче, ніж їхні профільні прабатьки. Як правило, вони виготовляються на замовлення з терміном поставки від одного місяця. Такий варіант не завжди доречний, але для клієнтів, які хочуть отримати якісний прилад, і при цьому зберегти вишуканий дизайн інтер'єру, місяць очікування цілком виправданий. У нашому магазині з наявності можна придбати радіатори з плоскою панеллю від ТМ Kermi .

Назва плоских радіатор у різних торгових марок буде різною. Радіатори з плоскими панелями мають назву Plan. Панелі з лініями мають назви Line та Ramo. З найбільш відомих плоских – Kermi Plan, Purmo Plan, Korado Plan, Vogel Noot Plan. З найбільш відомих лінійних - Kermi Line, Korodo Line, Purmo Ramo.

Фотогалерея: плоскі радіатори опалення

 

Фотогалерея: лінійні радіатори опалення

Технічні відмінності

З технічного боку, сталеві батареї з плоскою панеллю відрізняються від профільних наявністю додаткової передньої панелі, яка зафіксована на класичній профільній основі. Вона не може бути знята або замінена, оскільки зафіксована невід'ємним елементом. Більшість виробників розмірів плоских і профільних радіаторів однакові. Але при цьому у радіаторів з плоскими панелями габаритні розміри можуть бути на пару міліметрів більше, ніж класичні профільні. Що стосується потужності приладів, то, як правило, моделі батарей із плоскими панелями мають незначне відхилення у бік зменшення. Але воно настільки мало, що не вплине на кінцевий результат у процесі експлуатації приладів.

Рекомендуємо заздалегідь продумувати системи опалення своїх додому. Це дозволить мати більший вибір та більше маневрів для ухвалення остаточного рішення.

Ознайомитись з модельним рядом сталевих радіаторів різних торгових марок, оцінити «наживо» різницю між профільними та плоскими батареями і прийняти остаточне рішення про покупку можна у нашому Шоурумі Студії Тепла у Києві.



 

Варианты низких радиаторов
Purmo 200 Ventil Compact (Классика)
Знижка 45%
7 251 Грн. 3 988 Грн.
 
Purmo 200 RamoPurmo 200 Ramo
Знижка 45%
Сталевий радіатор Purmo 200 Ramo
Акція
Purmo200RCV210206
9 983 Грн. 5 490 Грн.
 
5 184 Грн.
6 480 Грн.
4 531 Грн.
Підлогові конвектори Carrera FRH
Знижка 10%
9 597 Грн. 8 637 Грн.
 
Tianrun Rondo 150 BM
Знижка 35%
425 Грн. 276 Грн.