Тепло для всіх, дизайн для кожного!

Внутрішньопідлогові конвектори з приточною вентиляцією

04/10/2018
Admin Admin
Внутрішньопідлогові конвектори з приточною вентиляцією

Внутрішньопідлогові конвектори з приточною вентиляцією.

Серед великої різноманітності вбудованих в підлогу опалювальних приладів можна зустріти внутрішньопідлогові конвектори з приточною вентиляцією.

У чому суть їх роботи і де найчастіше застосовуються радіатори з приточним повітрям хочемо розкрити в цій статті.

Загалом внутріпідлогові конвектори призначені для опалення приміщень. Додаткова функція підведення до коробу конвектора припливного повітря дозволяє забезпечити приміщення в тому числі свіжим повітрям.

 


Область застосування.

 

Конвектори з припливною вентиляцією, як правило, використовуються в сучасних добре ізольованих приміщеннях. Найчастіше це офіси, з великою кількістю людей, торгові центри, виставкові зали, аеропорти та вокзали, ресторани, зимові сади та інші.

Наявність свіжого повітря важлива для нормального функціонування, підвищення продуктивності праці, забезпечення комфортного стану відвідувачів та співробітників торгових центів та інших місць, де провітрювання за рахунок «відкритої» кватирки» не є достатнім чи можливим загалом. Застосовувати конвектори з припливною вентиляцією також можна і в приватних квартирах.

 


Принцип роботи.

 

Принцип роботи конвекторів з припливною вентиляцією полягає в тому, що за системою повітроводів первинне повітря потрапляє в короб конвектора. Тут він поступово розподіляється в повітророздавальному модулі по всій довжині конвектора. У холодну пору року повітря проходить через тепловий елемент та нагрівається. Таким чином конвектор із припливною вентиляцією забезпечує рівномірне нагрівання повітря та безпротягове регулярне провітрювання приміщення. Кількість первинного повітря, яке надходить до приміщення, можна регулювати за допомогою шиберних заслінок.

Конвектори з подачею повітря виконуються як з природною, так і з примусовою конвекцією (з використанням вентиляторів). Серед виробників таких приладів можна знайти такі відомі бренди як німецький Mohlenhoff та інші.

 


Фанкойли з приточною вентиляцією дозволяють за допомогою одного приладу вирішити два важливі питання – рівномірне опалення приміщення та якісне регулярне забезпечення свіжим повітрям. Це безперечно позитивно впливає на кліматичні умови та стан здоров'я мешканців.


 

Отримати додаткову консультацію та купити конвектор з припливною вентиляцією можна в нашому магазині Студії Тепла у Києві.