Тепло для всіх, дизайн для кожного!

Керування трубчастим радіатором

27/07/2017
Admin Admin
Керування трубчастим радіатором

Трубчасті радіатори, як і звичні нам сталеві та секційні радіатори, можуть бути оснащені термостатичними головками для автоматичного регулювання температури в опалювальному приміщенні.

Механізми установки регулювання можуть відрізнятися залежно від вибраного типу підключення (читайте докладніше у статті: Підключення трубчастих радіаторів).

Радіатори з вбудованим вентилем

При замовленні трубчастих батарей можна вибрати підключення відразу з вбудованим вентилем, на який буде встановлено термостатична головка. Таке рішення має свої плюси та мінуси. З одного боку, Ви відразу вирішуєте, де буде розташоване керування і отримуєте готовий прилад із заводу. Але таке підключення коштує на порядок дорожче, і позбавляє Вас можливості надалі змінити місце розташування термоуправління.

 

Найбільшою популярністю серед клієнтів користується вибір підключення без вбудованого вентиля. Але як регулювати температуру запитаєте Ви? Абсолютно легко.

У таких ситуаціях для підключення радіатора до системи використовують термостатичні комплекти. До їх складу вже входить термостатичний клапан, зворотний клапан та термоголовка. Такий варіант більш бюджетний.

Для регулювання дизайнерських трубчастих радіаторів опалення найчастіше використовують радіаторну арматуру таких виробників як Schlosserі Oventrop. Ці виробники роблять якісну продукцію, при цьому з елегантним стильним зовнішнім виглядом. Крім цього будь-якого клієнта порадує широкий вибір комплектів у різних колірних рішеннях - білий, хромований, чорний, мідний, колір зістареної латуні та інші. ТМ Schlosser також може запропонувати фарбування комплектів у колір радіатора або будь-який колір відомої на весь світ палітри RAL.


Правильний вибір арматури для трубчастого радіатора
дозволить їх ансамблю заграти ще яскравіше.