Тепло для всіх, дизайн для кожного!

Економія на опаленні за допомогою внутрішньопідлогового конвектора

Економія на опаленні за допомогою внутрішньопідлогового конвектора

Ринок опалювального обладнання, що постійно змінюється, пропонує новітні системи кожен год. Причому те, що вчора вважалося «привілеєм» приміщень ультра-класу, сьогодні може з'явитися у звичайній квартирі.

Уявіть ситуацію: у купленій вами квартирі в новобудові встановлені величезні панорамні вікна або виконано дорогий дизайнерський ремонт. Найчастіше стандартні системи опалення (батареї та радіатори) тут будуть недоречні, та й просто – їх не буде куди встановити. Можливо, вас не влаштовує функціональність вже встановленої системи опалення у вашому будинку, офісі чи квартирі. Для багатьох користувачів дуже важливою є можливість швидкого нагрівання та плавного температурного регулювання, чого не можуть дати сучасні радіатори.

 
Саме для таких випадків і був розроблений внутрішньопідлоговий конвектор - обладнання, яке легко вписується в будь-який інтер'єр і відрізняється відмінними робочими характеристиками.

Правильна система управління конвектором допоможе не тільки підтримувати комфортну для Вас температуру в приміщення, а й значно економити на комунальних послугах. Давайте розберемося, що саме потрібно для регулювання роботи фанкойлу з вентилятором та економії на цьому:

  1. Програмований термостат
  2. Сервопривід
  3. Теплолічильник

Термостат - ключовий елемент в керуванні конвектором, даний прилад знімає температуру в приміщення і регулює її за допомогою вентиляторів і сервоприводу. Якщо необхідно швидко підвищити температуру, він відкриває клапан за допомогою сервоприводу та запускає роботу вентиляторів на максимальних обертах, у підтримуючому режимі вентилятори працюють на мінімальній швидкості або зовсім відключені. За допомогою терморегулятора ми маємо можливість задавати необхідну нам температуру в заданий період часу, що дуже допомагає заощаджувати на опалення.

Приклад Економії №1 - Запрограмувати термостат так, щоб у робочий час, коли ви не знаходитесь дома, у квартирі підтримувалася мінімальна температура, а за кілька годин до приходу підвищувалася до комфортною, таким чином - Ви заощаджуєте на опаленні і не відмовляєте собі в теплі.

 

Сервопривід – прилад, який встановлюється на термостатичний клапан усередині конвектора та регулює його роботу. Даний пристрій отримує сигнал від термостата, в момент досягнення необхідної температури в приміщення і перекриває подачу теплоносія, в момент, коли значення температури стає нижче заданої, відбувається аналогічна схема, терморегулятор подає сигнал сервопривід і він відкриває клапан для подачі теплоносія в теплообмінник конвектора.

Приклад Економії №2 - Сервопривід відкриває клапан для проходу теплоносія тільки в той момент, коли темперетура в приміщення ставатиме нижче заданої, решту часу клапан закритий, а значить в ці моменти ви не платите за вхідне тепло.

 

Теплолічильник – прилад, який обчислює кількість тепла, отриману в конкретному приміщенні, обчислення ґрунтується на датчику витрати (скільки води надійшло в систему) та датчиках різниці температур (заміряє температуру води на вході та виході в систему). Якщо ви не встановите лічильник тепла у вашій квартирі, рахунки за опалення будуть базуватися на площі вашої квартири, а не на кількості витраченого Вами тепла .

Таким чином у ваш будинок заходить менший обсяг гарячої води і при встановленому лічильнику Ви оплачуєте меншу суму за опалення.

Сучасні внутрішньопідлогові конвектори можна встановити як у звичайній квартирі, так і в елітному бізнес центрі, вони сумісні з усіма існуючими системами опалення (централізоване, індивідуальне).

Якщо вас цікавить ціна, конвектор від відомого бренду обійдеться дещо дорожче за традиційні системи опалення, проте це з лишком «перебивається» його найкращою ефективністю та можливістю заощадити на оплаті за опалення.

Внутрішньопідлогові конвектори – чому це вигідно

Якісне обладнання від відомих торгових марок здатне забезпечити комфорт та затишок у приміщенні будь-якої площі. Це пристрої преміум сегмента, які відрізняються своїми чудовими експлуатаційними показниками.

  • максимальна ефективність;
  • високий коефіцієнт корисної дії;
  • можливість керувати швидкістю потоку повітря;
  • можливість економити на опаленні;
  • можливість створення «теплового бар'єру» при вході в приміщення для мінімізації втрат тепла;
  • запобігання запотіванню панорамних вікон (при привіконному монтажі);
  • прихований дизайн та відмінна ергономіка.



 

Carrera | Принудительная конвекция
Знижка 10%
Carrera | Примусова конвекція
Акція
MVB24dc_25/100/6.5
14 286 Грн. 12 857 Грн.