Тепло для всіх, дизайн для кожного!

Економія на опаленні за допомогою внутрішньопідлогового конвектора

19/02/2019
Admin Admin
Економія на опаленні за допомогою внутрішньопідлогового конвектора

Ринок опалювального обладнання, що постійно змінюється, пропонує новітні системи кожен год. Причому те, що вчора вважалося «привілеєм» приміщень ультра-класу, сьогодні може з'явитися у звичайній квартирі.

Уявіть ситуацію: у купленій вами квартирі в новобудові встановлені величезні панорамні вікна або виконано дорогий дизайнерський ремонт. Найчастіше стандартні системи опалення (батареї та радіатори) тут будуть недоречні, та й просто – їх не буде куди встановити. Можливо, вас не влаштовує функціональність вже встановленої системи опалення у вашому будинку, офісі чи квартирі. Для багатьох користувачів дуже важливою є можливість швидкого нагрівання та плавного температурного регулювання, чого не можуть дати сучасні радіатори.

 
Саме для таких випадків і був розроблений внутрішньопідлоговий конвектор - обладнання, яке легко вписується в будь-який інтер'єр і відрізняється відмінними робочими характеристиками.

Правильна система управління конвектором допоможе не тільки підтримувати комфортну для Вас температуру в приміщення, а й значно економити на комунальних послугах. Давайте розберемося, що саме потрібно для регулювання роботи фанкойлу з вентилятором та економії на цьому:

  1. Програмований термостат
  2. Сервопривід
  3. Теплолічильник

Термостат - ключовий елемент в керуванні конвектором, даний прилад знімає температуру в приміщення і регулює її за допомогою вентиляторів і сервоприводу. Якщо необхідно швидко підвищити температуру, він відкриває клапан за допомогою сервоприводу та запускає роботу вентиляторів на максимальних обертах, у підтримуючому режимі вентилятори працюють на мінімальній швидкості або зовсім відключені. За допомогою терморегулятора ми маємо можливість задавати необхідну нам температуру в заданий період часу, що дуже допомагає заощаджувати на опалення.

Приклад Економії №1 - Запрограмувати термостат так, щоб у робочий час, коли ви не знаходитесь дома, у квартирі підтримувалася мінімальна температура, а за кілька годин до приходу підвищувалася до комфортною, таким чином - Ви заощаджуєте на опаленні і не відмовляєте собі в теплі.

 

Сервопривід – прилад, який встановлюється на термостатичний клапан усередині конвектора та регулює його роботу. Даний пристрій отримує сигнал від термостата, в момент досягнення необхідної температури в приміщення і перекриває подачу теплоносія, в момент, коли значення температури стає нижче заданої, відбувається аналогічна схема, терморегулятор подає сигнал сервопривід і він відкриває клапан для подачі теплоносія в теплообмінник конвектора.

Приклад Економії №2 - Сервопривід відкриває клапан для проходу теплоносія тільки в той момент, коли темперетура в приміщення ставатиме нижче заданої, решту часу клапан закритий, а значить в ці моменти ви не платите за вхідне тепло.

 

Теплолічильник – прилад, який обчислює кількість тепла, отриману в конкретному приміщенні, обчислення ґрунтується на датчику витрати (скільки води надійшло в систему) та датчиках різниці температур (заміряє температуру води на вході та виході в систему). Якщо ви не встановите лічильник тепла у вашій квартирі, рахунки за опалення будуть базуватися на площі вашої квартири, а не на кількості витраченого Вами тепла .

Таким чином у ваш будинок заходить менший обсяг гарячої води і при встановленому лічильнику Ви оплачуєте меншу суму за опалення.

Сучасні внутрішньопідлогові конвектори можна встановити як у звичайній квартирі, так і в елітному бізнес центрі, вони сумісні з усіма існуючими системами опалення (централізоване, індивідуальне).

Якщо вас цікавить ціна, конвектор від відомого бренду обійдеться дещо дорожче за традиційні системи опалення, проте це з лишком «перебивається» його найкращою ефективністю та можливістю заощадити на оплаті за опалення.

Внутрішньопідлогові конвектори – чому це вигідно

Якісне обладнання від відомих торгових марок здатне забезпечити комфорт та затишок у приміщенні будь-якої площі. Це пристрої преміум сегмента, які відрізняються своїми чудовими експлуатаційними показниками.

  • максимальна ефективність;
  • високий коефіцієнт корисної дії;
  • можливість керувати швидкістю потоку повітря;
  • можливість економити на опаленні;
  • можливість створення «теплового бар'єру» при вході в приміщення для мінімізації втрат тепла;
  • запобігання запотіванню панорамних вікон (при привіконному монтажі);
  • прихований дизайн та відмінна ергономіка.



 

Carrera | Принудительная конвекция
Знижка 10%
Carrera | Примусова конвекція
Акція
MVB24dc_25/100/6.5
13 631 Грн. 12 268 Грн.