Тепло для всіх, дизайн для кожного!

ТМ Polvax VS ТМ Carrera

23/09/2018
Admin Admin
ТМ Polvax VS ТМ Carrera

Порівняння конвекторів ТМ Polvax та ТМ Carrera.

Як ми всі вже знаємо, вбудовані в підлогу конвектори опалення все більше завойовують український ринок опалення. Цьому служить ціла низка причин. Однією з головних є збільшення панорамного скління у житлових квартирах та необхідність збереження дизайнерських ідей з гарними панорамними видами.

У кожного клієнта виникає питання – на якому бренді та моделі зупинити свій вибір. Про різницю між конвекторами європейських виробників та українців ми з вами вже говорили у статті "Вбудований конвектор опалення. Україна чи Європа, що вибрати?". А сьогодні ми хочемо уважніше розглянути вітчизняні конвектори.

Свій вибір для порівняльного аналізу ми зупинили на лідерах українського ринку опалення ТМ Polvax та ТМ Carrera. Пропонуємо розглянути головні відмінності українських конвекторів Carrera та Polvax.

 

Досвід.

ТМ Полвакс представлена на ринку України вже понад 11 років. Бренд Каррера в цьому плані є молодшим. Але при цьому це ніяк не можна віднести до недоліків. Оскільки за період свого існування Каррера показала найвищий рівень якості продукції. Високу відповідальність щодо супроводу продукції. Постійний розвиток продуктової лінійки з урахуванням побажань клієнтів та багато іншого.

 

Декоративні грати.

Оскільки головним видимим елементом внутрішньопідлогового конвектора є декоративні решітки, то з неї пропонуємо і почати.

ТМ Polvax пропонує клієнтам декоративні грати з алюмінію та дерева. Алюмінієві грати (як у більшості виробників) представлені в 4-х стандартних кольорах - Сатін, Бронза, Золото, Чорний. Дерев'яні решітки виготовляються з дубових ламелей. За додаткову плату дерев'яні решітки можуть бути тоновані під колір покриття для підлоги, а алюмінієві – пофарбовані по палітрі RAL.

ТМ Carrera пропонує декоративні решітки для конвекторів з алюмінію, дерева та штучного каменю. Алюмінієві решітки представлені в 9-ти стандартних кольорах - Сатин, Кремово-білий, Слонова кістка, Золото, Бежево-коричневий, Червоно-коричневий, Махагон, Оливково-жовтий та Графіт. Дерев'яні грати виготовляються з натурального ясеня та можуть бути тоновані в колір. Решітки з натурального каменю мають 30 колірних рішень та різноманітні варіації візерунків. За додаткову плату алюмінієві грати можуть бути пофарбовані на палітрі RAL. Також до переваг решіток Каррера можна віднести серію решток Hi-Tech. Вони зроблені подібно до решіток відомого європейського бренду Mohlenhoff. Гладкі закруглені ламелі решітки Hi-Tech закріплені на еластичній стрічці, що робить їх безшумними, м'якшими, приємнішими на дотик, і більш цікавими з дизайнерської точки зору (хоча це звичайно справа смаку кожного).

Таким чином у питанні решіток, на нашу думку, виграє ТМ Carrera.

 

Рамки-обрамлення.

Другим видимим елементом конвектора може стати рамка-обрамлення. Вона є обов'язковим елементом. Служить як додатковий елемент, що завершує цілісність конструкції, а також виконує важливу функцію – закриває стик між покриттям підлоги і коробом конвектора.

ТМ Polvax на сьогоднішній день пропонує один тип рамки. Вона є цільною конструкцією. Розмір виступаючої частини, яка перекриває стик, становить 8 мм.

ТМ Carrera має два типи рамок. Вони так само являють собою цілісну конструкцію. Для дерев'яних підлогових покриттів рекомендується широка рамка, у якій розмір виступу становить 15 мм. Вузька рамка має виступаючу частину 4 мм, тому використовується більше з декоративною метою та для інших типів покриття для підлоги (наприклад, плитки, заливної підлоги тощо).

У питанні вибору декоративних рамок також виграє ТМ Carrera.

 

Теплообмінник.

Одним із найважливіших елементів у канальному радіаторі є теплообмінник. Це саме той елемент, який відповідає за кількість тепла, яку ви отримуватимете.

ТМ Polvax має один із найякісніших і найпотужніших теплообмінників серед українських брендів. Алюмінієві ламелі стандартного приладу висотою 90 мм мають розміри 60*120 мм. При цьому ламелі мають велику щільність і ступінь рифленості, що збільшує площу, яка віддає тепло, що гарантує високу теплову потужність фанкойлу.

ТМ Carrera має теплообмінник мідно-алюмінієвий, як і більшість виробників. Розмір алюмінієвих ламелей стандартного приладу висотою 90 мм становить 50*120 мм. Ламелі також мають рифлення, але трохи меншого розміру.

Отже, у такому важливому питанні як тепловий елемент виграє ТМ Polvax.

 

Бюджет.

Що стосується бюджету на придбання конвекторів Каррера і Полвакс, то можна позначити, що безпосередньо прилади з однаковими розмірами одного типу коштуватимуть однаково. Різниця буде відображатися при наборі комплектуючих. Різні типи решіток, наявність декоративної рамки та її відсутня, варіант управління від найпростішого до програмованого прямо впливає на вартість і різниться залежно від обраного комплекту.

 

Безперечно, ми рекомендуємо всім відвідати нашу мультибрендову виставку,
і наочно оцінити різницю між конвекторами лідерів ринку ТМ Polvax та ТМ Carrera .