Тепло для всіх, дизайн для кожного!

Як виміряти решітку для конвектора?

16/12/2018
Admin Admin

Декоративна решітка для конвекторів, що вбудовуються в підлогу – це стильне і продумане завершення системи опалення, яка відповідає за те, наскільки гармонійно впишеться цей прилад у дизайн приміщення.

Решітки можуть поставлятися в комплекті з приладами або після придбання фанкойлу. Все частіше ми стикаємося з ситуацією, коли на етапі вибору внутрішньопідлогового конвектора, замовник не може визначитися з вибором решітки: якого матеріалу вона буде зроблена, який колір краще підійде, вибрати варіант із рамкою або без, і відкладає цю покупку на потім.

замір решітки для внутрішньопідлогового конвектора

 

Інструкція по виміру решітки для конвектора:
  • Довжина конвектора - вимірюємо довжину конвектора з внутрішньої сторони у 3 точках (ліворуч, посередині, праворуч)
  • Ширина конвектора - вимірюємо ширину конвектора з внутрішньої сторони в 3-4 точках (ліворуч, посередині в декількох місцях, праворуч)
  • Глибина посадки - Вимірюємо глибину посадки від краю конвектора до спеціального виступу, на який укладатиметься решітка

З отриманих вимірів вибираємо мінімальні показники і на їх підставі робимо замовлення решіток.


Підсумковий проект замовлення +/- має виглядати так:

  • Решітка №1
  • Решітка алюмінієва, колір Сатін
  • Ширина короба 227 мм.
  • Довжина короба 1955 мм.
  • Глибина посадки 18 мм. (замість глибини посадки можна просто вказати Бренд конвектора, ми визначимо глибину)

Чому важливо виконати всі рекомендації:

Під час встановлення конвектора в підлогу можлива невелика деформація/утискання короба. Якщо правильно не виміряти в кількох місцях ширину і довжину конвектора можна зіткнутися з неприємною ситуацією, в якій придбана окрема решітка просто не поміститися в прилад.

Якщо ви не хочете натикатися на решітку, що виступає на кілька мм вище підлоги або решітку, утоплену всередину коробу фанкойлу - не забудьте про такий важливий параметр як глибина посадки. У різних виробників, а також у різних моделей у межах однієї торгової марки відрізняється висота планки решіток.

Після визначення правильних розмірів, саме час, перейти до естетичної частини питання – вибір матеріалу та кольору решітки, виконання з декоративною рамкою або без неї.

Наші менеджери із задоволенням допоможуть Вам зробити правильний вибір!
Приємних покупок!

 

Інформація на тему:


Декоративна рамка для внутрішньопідлогового конвектора опалення. Коли і навіщо вона потрібна?

Які решітки для конвекторів бувають (матеріал, зовнішній вигляд, колір)?