Тепло для всіх, дизайн для кожного!

Verano представляє найкращий конвектор з вентилятором за тепловими та шумовими характеристиками.

14/03/2017
Admin Admin
Verano найкращий внутрішньопідлоговий конвектор

Verano представляє найкращий конвектор з вентилятором
за тепловими та шумовими характеристиками.

Чим відзначається конвектор ТМ Verano з примусовою конвекцією VKN5?

На сьогоднішній день Verano VKN5 є найкращим на нашому ринку опалення конвектором з вентилятором за тепловими та шумовими характеристиками. Він суперпотужний, тихий і має багатофункціональне керування.

Теплові показники конвектора VKN5 у 2 рази вище ніж у аналогічних моделей національних виробників і більш ніж на половину вище, ніж у європейських брендів. При цьому конвектори Верано ефективно працюють так само і в низкотемпературних системах.

Конструкційні рішення.

Завдяки чому Verano вдалося досягти таких показників? Verano дійсно застосовує конструкцію, яка принципово відрізняється від конструкції конвекторів в інших брендів.

Verano VKN5

Перше - це запатентована система спільної роботи вентилятора та теплообмінника. Металева пластина-направляюча з'єднує між собою вентилятор та теплообмінник по всій довжині. Ця пластина допомагає точно направити холодне повітря, яке «всмоктується» вентилятором, на теплообмінник. Подібні напрямні мають деякі європейські виробники, але там напрямні не є єдиною конструкцією, що дозволяє потоку повітря розсіюватися.

 


Конструкція у конвектора VKN5 запобігає будь-яким витокам
і 100% холодного повітря пропускає через теплообмінник.


Крім верхньої напрямної в конструкції застосовуються бокові заглушки під напрямною, а також по краях нагрівального елемента (теплообмінника). Це не дозволяє повітряному потоку розсіюватися та перемішуватися теплому та холодному повітрю.

Verano VKN5

Додаткова перевага конвекторам дає розташування теплообмінника в коробці конвектора. Він впритул притиснутий до протилежного краю короба, і додатково захищений пластиною. Таке положення запобігає попаданню в приміщення холодного повітря. В інших виробників теплообмінники розташовуються на відстані 1,5-3 см від стінки короба і більше, тим самим дозволяючи через цю зону потрапляти до приміщення холодного (непрогрітого) повітря.


Що ми отримуємо? У конвектор Верано VKN5 потрапляє холодне повітря, яке направляється вентилятором точно в теплообмінник, де він нагрівається і видується в приміщення. З конвектора Верано у приміщення потрапляє лише 100% прогріте повітря.


 

Потужні вентилятори.

 

Крім всього вище сказаного на підвищення теплової продуктивності у конвекторів Верано так само впливає розмір і потужність вентилятора.

Вентилятори в приладах VKN5 покривають 100% довжини теплообмінника.

Вентилятори VKN5 покривають 100% довжини теплообмінника.

При цьому це не залежить від довжини фанкойлу. Навіть у довгих конвекторах 3500 мм вентилятори (8 штук у цієї моделі) розташовуються суцільним рядом по всій довжині нагрівального елемента. Звичайно така конструкція на 100% використовує корисну дію теплообмінника, максимально ефективно прогріваючи повітря.

 

ТМ Verano використовує при виготовленні конвекторів з примусовою конвекцією тільки новітні вентилятори, що відрізняються високою потужністю.

 

При роботі вентилятора на 25% обертів
внутрішньопідлоговий радіатор Верано видає
такі ж теплові показники
як більшість вітчизняних брендів
при 100% обертів вентилятора.

 

При 50% оборотів - потужність радіаторів VKN5 вже в 1,5 раза перевищує потужність вітчизняних брендів, а на максимальній потужності вентилятора, тепловіддача конвектора вірно більш ніж у 2 рази вище в порівнянні з вітчизняними і на порядок вище ніж у інших європейських брендів.

Водночас, вентилятори, що використовуються
в опалювальних приладах ТМ Верано дуже тихі.

Завдяки наявності розумного управління обдув використовується завжди на мінімально необхідному рівні. При малих обертах шум від роботи вентиляторів, у всій модельній лінійці з глибиною до 120 мм, не перевищує фоновий шум - Значення 28 дБ, тобто знаходиться за межами чутності..

З роботою вентиляторів можна ознайомитися на виставці або у відеоогляді на нашому каналі Ютуб.

 

Керування та комплектуючі.

 

До явних переваг конвекторів Verano можна також віднести наявність сучасних комплектуючих, які крім стильного вигляду відрізняються багатим функціоналом.

Для управління конвекторами з примусовою конвекцією
ТМ Verano пропонує сучасний кімнатний термостат VER24.

Він має сенсорне управління, логічний зрозумілий інтерфейс управління, передбачає годинне денне та тижневе програмування . Величезним плюсом цього терморегулятора є можливість плавного регулювання обертами вентиляторів та плавного регулювання відкриття клапанів. Порівняно з багатьма іншими термостатами, які дозволяють встановлювати лише кілька швидкостей та клапан у двопозиційному режимі (відкрито/закрито), VER24 працює плавно з кроком 1%. Спрацьовування відбувається за мінімального відхилення температури від заданих параметрів - 0,1 градус. Це дозволяє використовувати теплоносій та вентилятор на мінімально необхідних рівнях.

Такий механізм управління дозволяє економити
на комунальних послугах більш ніж на третину.

 

Дизайн та декоративні решітки.

 

Що стосується дизайнерських рішень, то і в цьому питанні ТМ Verano виривається вперед.

Верано має один із найширших
виборів декоративних решіток.

За матеріалом решітки можуть бути з дерева, нержавіючої сталі або алюмінію. Для виробництва дерев'яних решіток використовують 5 порід натурального дерева – дуб, ясен, бук, мербао та ятоба. Натуральні кольори дерева різні від світлого до темного. Це дозволяє клієнту вибрати колір, без додаткового фарбування решітки. Інші виробники в основному роблять світлі решітки з одного виду деревини.

Verano решітки дерево

Алюмінієві грати виготовляються в кольорі натурального алюмінію, або анодовані у 5 стандартних кольорів. Так само Верано один з небагатьох пропонує фарбування алюмінієвих грат з імітацією під дерево, і звичайно ж можливе фарбування на палітрі RAL.

Верано решітки алюміній

За типом решітки Верано можуть бути згортаними та твердими. Тверді решітки конструюються на пластиковій основі, яка в той же час служить захисним шаром на торцях решітки.

І знову єдині. Верано єдиний виробник, який може зробити решітки, що є продовженням Вашого покриття для підлоги. Див. фото нижче.

Верано єдиний виробник, який може зробити решітки, що є продовженням Вашого покриття для підлоги

Всі решітки для конвекторів Верано дуже міцні. Вони виготовляються з ламелей з широкою основою, що робить решекті більш стійкими при постійному впливі на них. Вони будуть довговічними навіть у прохідних зонах.

Підіб'ємо підсумки.

Конвектори Верано на сьогоднішній день є лідерами серед вбудованих конвекторів опалення. Вони мають широкий розмірний ряд і безліч переваг перед іншими брендами.

Головні переваги конвекторів Verano:

найкраща тепловіддача,
потужний і тихий вентилятор,
розумне управління,
чорні теплообмінники та короби,
 широкий вибір декоративних решіток.